Naši zákazníci

Laboratorní učebny Gymnázium Třebíč a ZŠ Benešova Třebíč

 

Aby se dětem učilo lépe, vybavili jsme laboratorní učebny na gymnáziu a základní škole v Třebíči. Důraz zde byl na jednoduchost a účelnost. Typizovaný nábytek jsme doplnili krčkem na míru. Nesměl chybět ovládací stůl pro učitele a zamykací skříňky. Do červené učebny jsme nainstalovali i vyjíždějící držák na monitor.

 

Obecní úřad Chlístov

 

Velký stůl, prostorná skříň, věšáky na kabáty, zamykací skříňky i trezor. Kdo by poznal, že se jedná o typizovaný nábytek z našeho e-shopu. Vybavení této kanceláře proběhlo opravdu rychle.

 

SCHOTT Lanškroun

 

Pro oddělení technologů ve firmě SCHOTT Lanškroun jsme dodali kompletní sortiment kancelářského nábytku ANTERIA. Účelem bylo navrhnout sofistikované řešení kancelářských stolů. Na fotkách jsou dvojpracoviště s lamino paravany. Z těchto pracovišť lze jednoduchým způsobem vytvořit samostatné stoly. Desky kancelářských stolů jsou ke konstrukci připevněny přes metrické šrouby a speciální hliníkové vložky. To zajišťuje jednoduchou a opakovanou demontáž.

 

PŘÍRODOVĚDECKÁ FAKULTA UK – PRAHA

 

Těchto pět laboratoří jsme dodávali na katedru parazitologie. Dodávka byla včetně laboratorních přístrojů a digestoří. Velký důraz byl kladen na pracovní povrchy, které jsou z vysokotlakého laminátu, který umí odolat, jak chemickým, tak i fyzickým vlivům.

 

 

MALL.CZ

 

Ve spolupráci s Ing. arch. Vladislavem Toulcem jsme se podíleli na vybavení prodejny společnosti MALL.cz. Vyrobili jsme atypický výdejní stůl a provedli jeho montáž. Dodali jsme bílé a červené taburety. 

Také jsme vybavovali kanceláře open space:

  • sedm kanceláří pro členy představenstva a vrcholné manažery
  • jednací místnost
  • callcentrum
  • pracovní místa pro zaměstnance IT oddělení

 

 

DDM Strakonice

 

Pro DM Strakonice jsme vyrobili praktické skříně z „pořádného materiálu“ dle slov zástupce ředitele Lukáše Schovance. Jak celá realizace probíhala a co si o naší spolupráci myslí zástupci DDM Strakonice si můžete přečíst v referenčním listu.

 

 

Technické služby Havířov

 

Pro TS Havířov jsme vybavovali několik kanceláří kancelářským nábytkem na míru. Zákazník měl zkušenost s řadou kancelářského nábytku, kterou nabízíme na e-shopu BezvaKancl.cz a protože byl s našimi službami a nábytkem spokojen realizovali jsme i tuto zakázku.

Díky individuálnímu přístupu a výrobě kancelářského nábytku na míru jsme byli schopni vybavit všechny kanceláře dle přání a potřeb zákazníka. Co si o našich službách myslí zástupce společnosti TS Havířov si můžete přečíst v referenčním listu.