Naše služby

Vybavujeme kanceláře, pracovny a interiéry kvalitním kancelářským nábytkem české výroby. S výrobou nábytku máme mnohaleté zkušenosti a pečlivě si vybíráme i dodavatele materiálu. Díky tomu vám můžeme zaručit rychlou a precizní dodávku kancelářského nábytku ve všech dekorech, které nabízíme. 

BEZVA-KANCL: Nabízíme český nábytek značky ANTERIA 

 

V e-shopu BEZVA-KANCL najdete typizovaný kancelářský nábytek značky ANTERIA, který doplňují ergonomické kancelářské a konferenční židle. Veškerý nábytek je vyrobený v České republice a z kvalitních materiálů.

 

Značku ANTERIA jsme založili již v roce 2006. V té době jsme se věnovali především instalacím nábytku do laboratoří a kanceláří. Negativní zkušenosti s levným polským nábytkem nás motivovaly k nastartování vlastní výroby poctivého nábytku. Jsme přímým českým výrobcem a soustředíme se především na kvalitní vybavení kanceláří.

 

JAK PRACUJEME

  • Před objednávkou zakázky vás navštívíme, prostory přeměříme a pomůžeme vám s výběrem nábytku. Budoucí podobu prostoru pro vás můžeme i vizualizovat ve 3D.

  • Pokud není objednávka v pořádku, vám zavoláme.

  • Nábytek skládáme na dílně - z vašich prostorů se nestane truhlářská dílna. Po montáži po sobě uklidíme.

  • Dopravu máte po celé ČR zdarma při nákupu nad 6000 Kč.

  • Případné reklamace nezdržujeme, ale okamžitě řešíme.

 

Doprava a montáž kancelářského nábytku  doprava

Kancelářský nábytek sami nejen vyrábíme, ale můžeme vám ho i osobně dovézt a namontovat. Montáží rozumějte, že vám nábytek dopravíme přesně tam, kde v budově potřebujete. Ustavíme jej do vodorovné polohy, aby se vám tužky nekutálely ze stolů. Pokud musíme vrtat do stěny, používáme speciální scanner pro odhalení elektrického vedení a vodovodních trubek. Vše po sobě uklidíme.

Druh dopravy si zvolíte při zadání objednávky.

Více o dopravě a jaký je mezi nimi rozdíl

 

Prodloužená záruka na kancelářský nábytek  zaruka-8-let

Kvalitou našeho kancelářského nábytku jsme si jisti, dáváme na něj prodlouženou záruku 8 let

 

Vyrábíme i kancelářský nábytek na míru - ANTERIA INDIVIDUAL

V e-shopu Bezva-kancl.cz zakoupíte typizovaný kancelářský nábytek, který je připraven k okamžitému dodání a montáži. Pokud chcete kancelářský nábytek na míru, obraťte se na nás. Zpracujeme pro vás návrh a 3D vizualizace přesně podle vašich představ.

 

Nad návrhem nábytku přemýšlíme

  • Každý kus našeho nábytku děláme poctivě z kvalitního a hygienicky certifikovaného materiálu.

  • Zakládáme si na funkčnosti nábytku. Všechny okraje jsou pokryté 2 mm silnou ABS hranou, která zvyšuje jejich odolnost. Ano, chráníme i ty hrany, které nejsou vidět.

  • Nábytek jde snadno kombinovat a spojovat bez mezer.

  • Vložky značkových zámků jdou vyměnit bez poškození nábytku. Můžete si vybrat, jestli budete mít jeden generální klíč nebo na každou skříň zamykatelnou zvlášť.