NE DEMONT

Od nás dostanete smontovaný nábytek připravený k okamžitému použití!

Na trhu si při koupi kancelářského nábytku můžete v zásadě vybrat ze dvou možností. Buď si objednáte složený nábytek, který k vám dorazí v celku, nebo si objednáte nábytek v demontovaném stavu. Jako zkušení prodejci kvalitního nábytku vám proto představíme hlavní výhody a rizika obou možností.

  

Co znamená slovo DEMONT?

Je to odborný termín k označení nesestaveného (demontovaného) nábytku, který se na místo dopravuje v rozloženém stavu v jednotlivých krabicích. Zákazník si tak pořizuje skládačku, kterou si musí sám vybalit a smontovat, a to s minimálním vybavením a bez potřebných zkušeností. A s tím je spojena řada problémů.

Úskalí nesloženého nábytku schovaného v krabici 

Montáž rozloženého nábytku je časově náročná. Rizikem je i poškození nábytku - vinou neodborné manipulace nebo způsobené chybějícím či matoucím návodem. A další potíž  představuje vlastní doprava - spediční firmy se k nábytku mohou chovat jako k běžnému balíku - největší riziko představuje nevhodné uskladnění a bezohledná manipulace. Dalším problémem je důsledná kontrola. Počty a stav zabalených dílů zkontrolovat v podstatě nelze. Za zmínku stojí i posouzení ceny - rozložený kancelářský stůl vám k ničemu není. Náklady na montáž proto musíte připočítat k původní ceně nábytku.

Předem složený nábytek - hlavní výhody

Naproti tomu, výhody nábytku, který k vám domů nebo do kanceláře dorazí už ve složeném stavu, jsou zjevné a patří k nim především:


like

 

 

 

clock

 

Vysoká kvalita truhlářské práce

Nábytek složený zkušenými pracovníky v dobře vybavené dílně s využitím veškerého profesionálního vybavení je nepochybně kvalitnější. Nabízí vám především pevnější spoje a lepší tuhost celé konstrukce. Truhlařina je poctivé řemeslo, které vyžaduje zručnost i zkušenosti.

 

Rychlost instalace nábytku

Dovezeme k vám už složený nábytek, a nebudeme vás proto zdržovat jeho montáží. Na místě provedeme pouze instalace, které nelze připravit předem - třeba umístění poliček na zeď kanceláře.

car-insurance hand

  Bezpečná doprava a snadná kontrola

Složený nábytek k vám dopraví specializovaná firma nebo naši vlastní zaměstnanci. V obou případech máte jistotu, že s nábytkem bude zacházeno ohleduplně. Navíc pro vás bude snadné složený nábytek vizuálně zkontrolovat (narozdíl od zabalených krabic s jednotlivými díly).

 

Jasná cena bez dalších nákladů

Pokud si pořídíte nábytek v demontovaném stavu, musíte se postarat o jeho složení. To vás připraví minimálně o čas, častěji však budete muset zaplatit externí řemeslníky. Cena složeného nábytku je naproti tomu zcela transparentní - bez dalších skrytých nákladů.

 
 
 

BEZVA-KANCL vám nabízí složený nábytek s vlastní dopravou a další výhody!

Z odborného hlediska jsou výhody smontovaného nábytku jasné. Kvalitnější truhlářská práce, rychlejší instalace nábytku, snadná kontrola jeho kvality a transparentní cena jsou hlavní argumenty, proč dát přednost složenému nábytku před tzv. demontem.


Nevybrali jste si z naší nabídky? Vyrobíme pro vás nábytek na míru

Rádi vám splníme každé přání. Pokud potřebujete atypický nábytek, neváhejte se nám ozvat. Rádi spolupracujeme na originálních projektech a netradičních zakázkách. 

 

Veškerý nábytek je vyrobený v České republice  CR_vlajka_100x150_cm

Věříme, že poctivá práce se vyplatí. Proto veškerý nábytek vyrábíme v České republice a jen z kvalitních, pečlivě vybraných materiálů.