O nás

Vybavujeme kanceláře, pracovny a interiéry kvalitním kancelářským nábytkem vlastní výroby. Jsme hrdí na naši práci a za náš kancelářský nábytek dáme ruce do ohně. S výrobou kancelářského nábytku máme mnohaleté zkušenosti, dodavatele materiálu si pečlivě vybíráme, a i díky tomu vám můžeme zaručit stabilní dodávku našeho nábytku ve všech dekorech, které nabízíme. 

 

Jsme česká rodinná firma ANTERIA a provozujeme e-shop s kancelářským nábytkem Bezva-kancl.cz

 

Bezva-kancl.cz, to je spojení poctivých českých firem a tradice. Kancelářský nábytek značky ANTERIA na e-shopu Bezva-kanc.cz doplňují kancelářské židle a konferenční židle RIM

RIM je česká firma z Otrokovic, za jejich kancelářskými židlemi je 24 let vývoje a inovací. Kancelářské židle RIM vynikají dokonalou ergonomií a moderním designem, jedná se o špičku mezi kancelářskými židlemi. 

 

ANTERIA individual - kancelářský nábytek na míru

V e-shopu Bezva-kancl.cz zakoupíte typizovaný kancelářský nábytek, který je připraven k okamžitému dodání a montáži na místě. V naší nabídce naleznete psací stoly, rohové stoly, široký výběr kancelářských skříní nízkých i vysokých a mnoho dalších. Pokud chcete kancelářský nábytek na míru, obraťte se na nás. Zpracujeme pro vás návrh a 3D vizualizace přesně podle vašich představ.

 

Doprava a montáž kancelářského nábytku  doprava

Kancelářský nábytek sami nejen vyrábíme, ale můžeme vám ho i osobně dovést a namontovat. Tuto službu si můžete vybrat v rámci dopravy all-exclusive.

 

Prodloužená záruka na kancelářský nábytek  zaruka-8-let

Kvalitou našeho kancelářského nábytku jsme si jisti, dáváme na něj prodlouženou záruku 8 let.