Speciální nabídka pro školy

Pokud zvažujete nové vybavení ve vaší škole, je teď nejvyšší čas myslet na přípravu. A to i pokud plánujete obnovu v roce 2020 nebo 2021. Štěstí totiž přeje připraveným.

 

Ozvěte se nám do 6.12.2019 a získejte úvodní osobní konzultaci vč. tvorby 3D vizualizace ke svému projektu zdarma.

 

Nezáleží, jestli budete renovaci realizovat ještě letos nebo příští dva roky. Rádi za vámi přijedeme, vyslechneme vaše očekávání, prostory přeměříme a připravíme 3D vizualizaci s kalkulací. Získáte tak přehled a případné porovnání do výběrového řízení. Úvodní konzultace není nijak závazná.

Dejte nám o sobě vědět. Stačí vyplnit poptávkový formulář níže a my se vám hned ozveme.

 

Co všechno můžeme stihnout ještě letos?

 

Vybavit kanceláře a kabinety

Díky připravenému typizovanému nábytku na našem e-shopu můžete mít vybavení už do 15 dnů. Kancelářské skříně jsou tak akorát a šanony s důležitými dokumenty. Společně se stoly a kontejnery vytvoří set, který zapadne do vašich prostor. Židle sice nevyrábíme, ale spojili jsme se s českou značkou RIM, která také patří mezi špičku v oboru. Veselé Vánoce? S námi teď stíháte.

PROHLÉDNOUT NÁBYTEK

 

Připravit učebny na renovaci

Do Vánoc ještě stihneme vás navštívit, přeměřit prostory a připravit kalkulaci na renovaci. Zjistíte, s jak velkým rozpočtem můžete příští rok počítat. Případně budete vědět na co si dát pozor při zadávání výběrového řízení. Náš odborný technik vám bude k dispozici a poradí vám s výběrem nábytku.

Co takhle připravit překvapení na jarňáky nebo na velké prázdniny? Tyto exponované termíny se na příští rok taktéž plní. Čím dříve začneme, tím více budeme mít možností.

Kontaktujte nás ve formuláři níže. 

Obraťte se na odborníky

Informace budou předány odbornému poradci, který vás bude neprodleně kontaktovat.

Formulář byl odeslán, děkujeme.